Financieel plan

Heeft u ook wel eens aan één van de volgende financiële vragen: is het verstandig om mijn hypotheek en/of leningen af te lossen?

 • kan ik mijn huidige uitgavenpatroon voortzetten na pensionering?
 • moet ik nog ‘iets’ extra’s doen voor later?
 • mijn kinderen gaan straks studeren; hoe gaat dat financieel?
 • Een goede financieel planner kijkt voor de beantwoording van deze vragen naar uw totale financiële en fiscale plaatje, zodat de korte en lange termijn effecten van de te nemen beslissingen worden meegewogen.

  Totaaloverzicht
  Met behulp van een totaaloverzicht worden er geen ad hoc beslissingen genomen waar u later spijt van kunt krijgen. Aan de hand van het verkregen inzicht in uw totale financiële toekomst weet u wanneer u welke stappen kunt (of moet) ondernemen om uw doelen of wensen te realiseren.

  Dienstverlening WeCount
  WeCount is op geen enkele wijze verbonden aan tussenpersonen, hypotheekverstrekkers of andere marktpartijen die gebaat zijn bij de financiële (product-)keuzes die u maakt. Dit waarborgt objectiviteit en onafhankelijkheid.

  Wilt u meer informatie?
  Neemt u dan contact op met Annette Jansen, financieel planner.

  Voor meer inzicht in uw financiële situatie nu en in de toekomst? Laat dan een financieel plan maken. U krijgt dan een goed en volledig mogelijk beeld van uw inkomens- en vermogenspositie op korte en lange termijn.

  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Aangesloten bij de Federatie van Financiële planners


  FFP staat voor onafhankelijk financieel advies. Dus niet gebonden aan tussenpersonen of andere belanghebbenden.

  Bel nu!