Ondernemers/MKB en ZZPInzicht
Het is belangrijk dat de administratie goed geregeld is. Zo weet je wat je netto inkomsten zijn nadat je belasting betaald hebt en kun je bijvoorbeeld beter beoordelen of het verstandig is om investeringen te doen en weet je hoeveel geld je uit de zaak kan halen voor je privéuitgaven. Daarnaast stelt de Belastingdienst eisen aan de administratie.

Bij WeCount kun je terecht voor ondersteuning en advies bij de boekhouding. Je kunt ervoor kiezen om de administratie te doen in een eigen boekhoudprogramma of dit te laten doen zodat je altijd up-to-date bent. Dit kan voor alle ondernemers: starters, kleine en grotere bedrijven.

Zelf de boekhouding doen
Als je de boekhouding zelf wilt doen is er de keuze uit een aantal goede online boekhoudprogramma’s. De abonnementskosten hiervan zijn afhankelijk van de gebruikte mogelijkheden van het boekhoudprogramma. Wij kunnen je helpen bij het uitkiezen en inrichten hiervan. Voor ZZP-ers is een eenvoudig pakket voldoende, voor de wat grotere ondernemingen is een wat uitgebreider pakket beter.

Voor de meeste boekhoudprogramma’s hoef je niet heel veel boekhoudkundige kennis te hebben, maar het is wel handig als iemand de administratie opzet, meekijkt, dingen uitlegt en checkt of alles goed is ingevuld. De prijs voor dit WeCount-pakket is vanaf € 49,- per maand.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Boekhouding uitbesteden
Zelf boekhouden kost tijd en discipline. Dit terwijl je ook aan en in je eigen bedrijf kan werken. Je kunt daarom de de boekhouding volledig laten doen door ons. Het enige wat je moet doen is een app op je telefoon installeren voor het inscannen van bonnetjes en de in-en uitgaande facturen door te mailen naar een speciaal aangemaakt email-adres. De bonnen en facturen worden dan automatisch ingelezen en komen dan na controle in het boekhoudprogramma. Je hebt op deze manier een digitaal dossier.

De aangifte BTW doen wij, net als de aangifte Inkomstenbelasting. Op je telefoon of computer kun je de omzet, kosten en winst zien per periode en wat je nog moet ontvangen van je klanten of de Belastingdienst en wat je nog moet betalen aan de leveranciers. Bij volledig uitbesteden zijn de kosten vanaf € 89,- per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal facturen.

Persoonlijk contact
Wil je dat je administratie goed geregeld is en daarnaast ondersteuning bij je financiën en belastingzaken dan kunnen we zeker een afspraak maken!

 
Bel nu!