Tarieven voor ondernemers

U bent goed in úw vak. Maar de administratie voelt wel eens als een blok aan het been. WeCount neemt uw administratie graag (deels) van u over. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar ook stress.

WeCount is uiteraard helemaal bij als het gaat om online administratiesoftware. Maar ook ‘offline’ zijn wij bij de tijd. Wij denken graag met u mee om uw administratie zo efficiënt mogelijk in te richten en geven proactief advies.

Wellicht heeft u genoeg reden om de administratie zelf te willen doen. In dat geval kan ik u helpen het softwarepakket te kiezen dat bij ú past. Maar ook om er helemaal in thuis te raken en eventueel over uw schouder mee te kijken. Aan het einde van het jaar verzorg ik dan uw jaarrekening en belastingaangiften. Spreekt dit u aan? Kies dan voor pakket Basis.

Wilt u uw financiële administratie en belastingaangiften helemaal uit handen geven? Het enige wat u dan hoeft te doen is de facturen en bonnen te verzamelen en geordend aan te leveren. Dit ontvangen wij het liefst digitaal maar een map aanleveren mag natuurlijk ook. De beste keuze voor u is dan pakket Basis als u ZZP-er bent, een eenmanszaak of v.o.f. heeft en pakket B.V. Plus als u een B.V. heeft.


BASIS

wecount-contact
Voor de aangifte inkomstenbelasting en de jaarrekening. Vanaf € 49,- per maand.

Meer info

PLUS

wecount-box2
U levert de administratie digitaal aan. Wij doen de rest. U bent altijd up-to-date en heeft er verder geen omkijken meer naar. Vanaf € 89,- per maand.

Meer info ❯

B.V. PLUS

wecount-box3
Heeft u een B.V.? Kies dan dit pakket! WeCount regelt alle administratieve verplichtingen voor u. Vanaf € 109,- per maand.

Meer info ❯

 

Bel nu!